ΕΡΤ ΣΥΝΤΑΞΗ

Σε ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ αναφέρεται ότι το νομικό πρόσωπο ΕΡΤ Α.Ε. έχει καταργηθεί, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. ΟΙΚ. 02/ 11.6.2013 ΚΥΑ του υπουργού Οικονομικών και του υφυπουργού στον Πρωθυπουργό. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών πρέπει μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος να διακοπεί ενώ στην ανακοίνωση σημειώνεται πως το κανονικό πρόγραμμα της ΕΡΤ Α.Ε. έχει διακοπεί πριν αρκετές ώρες. Τέλος, το υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι, ως διάδοχος της ΕΡΤ Α.Ε. μέχρι την ψήφιση νόμου για…
«Όλα όσα περιλαμβάνονται στις δύο σημερινές ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ για την ΕΡΤ, το ΠΑΣΟΚ τα εννοεί απολύτως και θα τα τηρήσει κατά κεραία». Αυτό τόνισε, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σε αποψινή σύσκεψη στελεχών του Κινήματος και σημείωσε ότι «θα κάνει μεγάλο πολιτικό λάθος όποιος υποτιμήσει αυτά που λέμε».Και η κ. Γεννηματά μιλώντας στο βραδινό δελτίο της ΝΕΤ εξέφρασε την απόλυτη διαφωνία του ΠΑΣΟΚ στο κλείσιμο της ΕΡΤ και εξέφρασε…
Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής του σε σχέση με την ΕΡΤ και «προκειμένου κανείς να μην "παρεξηγήσει» τίποτα", από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ ανακοινώνονται τα εξής:
Πριν από ένα χρόνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τασσόταν κατά της συρρίκνωσης της ΕΡΤ και αναδείκνυε την αξία της. Δείτε το βίντεο.
Δεκάδες εκπρόσωποι φορέων, έδωσαν το παρόν στη συγκέντρωση των εργαζομένων της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και με σύντομους χαιρετισμούς εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο κλείσιμο της δημόσια ραδιοτηλεόρασης. 
Σελίδα 1 από 7521