ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ αναφέρεται ότι το νομικό πρόσωπο ΕΡΤ Α.Ε. έχει καταργηθεί, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. ΟΙΚ. 02/ 11.6.2013 ΚΥΑ του υπουργού Οικονομικών και του υφυπουργού στον Πρωθυπουργό. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών πρέπει μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος να διακοπεί ενώ στην ανακοίνωση σημειώνεται πως το κανονικό πρόγραμμα της ΕΡΤ Α.Ε. έχει διακοπεί πριν αρκετές ώρες. Τέλος, το υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι, ως διάδοχος της ΕΡΤ Α.Ε. μέχρι την ψήφιση νόμου για…
«Όλα όσα περιλαμβάνονται στις δύο σημερινές ανακοινώσεις του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ για την ΕΡΤ, το ΠΑΣΟΚ τα εννοεί απολύτως και θα τα τηρήσει κατά κεραία». Αυτό τόνισε, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σε αποψινή σύσκεψη στελεχών του Κινήματος και σημείωσε ότι «θα κάνει μεγάλο πολιτικό λάθος όποιος υποτιμήσει αυτά που λέμε».Και η κ. Γεννηματά μιλώντας στο βραδινό δελτίο της ΝΕΤ εξέφρασε την απόλυτη διαφωνία του ΠΑΣΟΚ στο κλείσιμο της ΕΡΤ και εξέφρασε…
Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής του σε σχέση με την ΕΡΤ και «προκειμένου κανείς να μην "παρεξηγήσει» τίποτα", από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ ανακοινώνονται τα εξής:
Πριν από ένα χρόνο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τασσόταν κατά της συρρίκνωσης της ΕΡΤ και αναδείκνυε την αξία της. Δείτε το βίντεο.
«2.500 οικογένειες και η δημόσια τηλεόραση στο βωμό του φιάσκου ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ-ΟΠΑΠ. Έρχεται η σειρά κάθε Έλληνα, αν δεν έχει ήδη έλθει. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ». Αυτό ήταν το σχόλιο του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στο twitter, αναφορικά με την απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο, και την εν συνεχεία επαναλειτουργία δημόσιου οργανισμού ραδιοτηλεόρασης. Την αντίθεση τους στο κλείσιμο της ΕΡΤ επανέλαβε ο Τερενς Κουίκ για λογαριασμό των ΑΝΕΛ.
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 20:20 |

Ανακοίνωση ΛΑΟΣ για ΕΡΤ

«ΟΜ-ΕΡΤ-Α και ΚΑΜΙ-ΝΕΤ-Ο στην Κρατική Ραδιοτηλεόραση από την Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Σκέτα ΝΕΤ-α Καληνύχτα» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ.
Σελίδα 1 από 1744