ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Από την ώρα που δεν έχει τεθεί το θέμα κανένα δικό μας όργανο δεν έχει κάνει καμία σοβαρή συζήτηση. Η αίσθησή μου όμως είναι ότι εμείς δεν θα είμαστε σύμφωνοι» δήλωσε για το ενδεχόμενο να κλείσει η ΕΡΤ και να ξανανοίξει, στο Α' Πρόγραμμα ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης.
Τη διαβεβαίωση ότι η Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ θα φέρει σε πέρας την εντολή που της έδωσε η Βουλή, εξέφρασε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, στην εκπομπή « Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη.Ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε ότι εντός της ημέρας θα αποσταλεί το πόρισμα του ΣΔΟΕ στη Βουλή, με το οποίο θα κριθεί ο χαρακτήρας των αδικημάτων που αποδίδονται στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Δικαιώθηκε η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς που ανέφεραν πριν από 3 χρόνια ότι το μνημόνιο είχε λάθος συνταγή, τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, μιλώντας στην εκπομπή «Άκρως ραδιοφωνικό και απόρρητο» με τον Παναγιώτη Τσούτσια και Τάκη Σαράντη.
Την ανάγκη «να γίνει πράξη ο ενιαίος φόρος ακινήτων για τον επόμενο χρόνο και να γίνει με την μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική δικαιοσύνη», τόνισε ο Δημήτρης Καρύδης υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ στην εκπομπή «Άκρως ραδιοφωνικό και απόρρητο» με τον Παναγιώτη Τσούτσια και Τάκη Σαράντη. Ο κ. Καρύδης αναφέρθηκε και στην προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης επισημαίνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ πιέζει να υπάρξει νέα ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα.
Για τις απολύσεις στο δημόσιο και για τους πλειστηριασμούς μίλησε, μεταξύ άλλων, στο Α' Πρόγραμμα ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, ο οποίος τόνισε «Θα πρέπει να ξαναδούμε το θέμα όταν θα έχουμε ισορροπήσει τις συνθήκες στην αγορά».
«Η πολιτική του ΔΝΤ είναι γνωστή, γίνεται μια συζήτηση για την αναθεώρηση κάποιων πολιτικών αλλά βασικά κινείται στην ίδια πεπατημένη» δήλωσε στο Α' Πρόγραμμα ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της ΕΓ της ΔΗΜΑΡ.
Σελίδα 1 από 211