ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δώδεκα μηχανοδηγοί στην Σουηδία απάντησαν στην απαγόρευση της χρήσης σορτς ή βερμούδων εν ώρα εργασίας, που τους επιβλήθηκε, φορώντας φούστες τις θερμές ημέρες.
Ο διάσημος τραγουδιστής και στιχουργός Τζιμ Μόρισον του ροκ συγκροτήματος Doors πέθανε το 1971, αλλά από τότε ο τάφος του στο Παρίσι, στο νεκροταφείο Περ Λασέζ, δεν έχει μείνει ποτέ χωρίς κάποιος θαυμαστής του να αφήσει λουλούδια στη μνήμη του. Τώρα, οι επιστήμονες βρήκαν ένα πιο ευφάνταστο τρόπο να απαθανατίσουν το όνομά του, βαφτίζοντας με αυτό μια τεράστια αρχαία σαύρα, της οποίας το απολίθωμα βρέθηκε στη Μιανμάρ.
Οι φρουροί μιας φυλακής στην Δημοκρατία του Κόμι, στη βόρεια Ρωσία, συνέλαβαν έναν… γάτο, ο οποίος είχε αναλάβει να μεταφέρει κινητά τηλέφωνα στους κρατουμένους, όπως έγινε γνωστό από τις ρωσικές σωφρονιστικές αρχές.
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013 16:03 |

Top 10 παράξενων ειδών του 2012

Μια κατσαρίδα που λάμπει μέσα στο σκοτάδι σαν πυγολαμπίδα, μια ντροπαλή μαϊμού που έχει λαμπερά μπλε οπίσθια και μάτια σαν του ανθρώπου, ένας μεγάλος σαρκοβόρος θαλάσσιος σπόγγος σε σχήμα άρπας που σε βάθος 3.400 μέτρων τρώει ζωικό πλαγκτόν, καθώς και το μικρότερο σπονδυλωτό στον κόσμο, ένας βάτραχος μήκους μόλις επτά χιλιοστών, αποτελούν τα «κλου» της νέας λίστας των δέκα σημαντικότερων νέων ειδών, τα οποία ανακαλύφθηκαν στον πλανήτη μας το 2012.
Ένας άστεγος Τούρκος επωφελήθηκε από την απουσία των ιδιοκτητών ενός σπιτιού στο Μόναχο, στη νότια Γερμανία, για να το διαρρήξει και να. . . ποτίσει τα λουλούδια του κήπου τους.
Υπόθεση ταινίας θα μπορούσε να είναι η κλοπή των κοσμημάτων που προορίζονταν να δανεισθούν στους αστέρες του κινηματογράφου, οι οποίοι βρίσκονται στις Κάννες για το διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ της πόλης.
Σελίδα 1 από 49