ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Η μουσική και η γευσιγνωσία συναντιούνται σε ένα νέο φεστιβάλ, στη μικρή πόλη της Τουρνού ανάμεσα στην Ντιζόν και την Λυών, στην περιοχή της Βουργουνδίας. Για τρεις μέρες, έως τις 9 Ιουνίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν «γκουρμέ» δημιουργίες καθιερωμένων και ανερχόμενων βραβευμένων σεφ σε πολύ προσιτές τιμές και να ακούσουν διάσημους μουσικούς όπως η Ζαζ, ο Τζίμι Κλιφ, οι Tryo και πολλοί άλλοι.
Ένα καράβι, η ελληνική σημαία, η θάλασσα και ο ήλιος διακοσμούν το doodle της Google, του δεκάχρονου μαθητή Αστέριου Ρέυνικ, ο οποίος κέρδισε τον διαγωνισμό Doodle 4 Google, που είχε θέμα την Ελλάδα.
Διαμαντένια κοσμήματα από την περίφημη συλλογή της βγάζει στο σφυρί η Ιταλίδα ντίβα Τζίνα Λολομπρίτζιτα, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, στις 14 Μαΐου σε δημοπρασία του οίκου Σόθμπυς.
Άνοιξε τις πύλες της, η 59η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς στο Άλσος «Δημήτρης Ζωμόπουλος», την Τρίτη 7 Μαΐου, ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8 Μαΐου 2013, στις 8 το βράδυ.
Η γενική διευθύντρια της εταιρείας Yahoo, Μαρίσα Μέγιερ, εισέπραξε συνολική αμοιβή 36.600.000 δολαρίων το περασμένο έτος, έχοντας μόλις έξι μήνες στο τιμόνι της ηγετικής ομάδας της εταιρείας, που δραστηριοποιείται στο χώρο του διαδικτύου.
Τα γένια δέκα ημερών είναι πιο ελκυστικά για τις γυναίκες απ’ ό,τι το φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο (ή και το πιο μακρύ μούσι), διαπιστώνουν ερευνητές στην Αυστραλία. «Οι τρίχες του προσώπου επηρεάζουν σημαντικά τις κρίσεις των ανθρώπων για τις κοινωνικο-σεξουαλικές ιδιότητες των ανδρών» γράφουν στην επιθεώρηση «Evolution and Human Behavior».
Σελίδα 1 από 48