ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τα έργα που είναι σε εξέλιξη στην Ήπειρο πρόκειται να επισκεφθεί την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή ο γενικός γραμματέας Υποδομών κ. Σιμόπουλος Στράτος.
Στις 20 Ιουνίου θα συνεδριάσει η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προκειμένου να εκτιμήσει τα νέα δεδομένα που δημιουργεί το Προεδρικό Διάταγμα στο πλαίσιο των αλλαγών του σχεδίου Αθηνά.
Το ποσό των 19,2 εκατομμυρίων ευρώ κατανέμει στους Δήμους όλους της χώρας το Υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης. Τα κονδύλια αυτά αφορούν σε υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων.Στους Δήμους της Ηπείρου κατανέμεται το ποσό του 1.032.000€.
Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται πλέον το Καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Ιωαννιτών, το οποίο παρέχει στέγη, φροντίδα και ιατρική περίθαλψη σε αδέσποτους σκύλους. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που διατηρεί το Καταφύγιο μέχρι σήμερα πέρασαν συνολικά 180 ζώα, εκ των οποίων τα 76 έχουν υιοθετηθεί και τα υπόλοιπα φιλοξενούνται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους τους.
Σύσκεψη  για την  προετοιμασία  της τελετής  λήξης του  Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Γύρου  Ιονίου, η οποία  θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα  στις 10 και 11 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο  με την συμμετοχή φορέων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να βοηθήσουν  εθελοντικά στην διοργάνωση.70 σκάφη με   πληρώματα περίπου 400 ατόμων τα οποία θα μείνουν στην πόλη της Πρέβεζας για δύο ημέρες.
«Μουσική στο δρόμο»... Επί δεκαπέντε μέρες οι δρόμοι των Ιωαννίνων θα πλημμυρίσουν νότες στο πλαίσιο ενός πρωτότυπου και άκρως ενδιαφέροντος κι πετυχημένου προγράμματος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.
Σελίδα 1 από 619