Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 10:01 |

Επιτροπή Διαχείρισης Πόρων για τον Κινηματογράφο-1,5%

ΕΡΤ Α.Ε. ΕΡΤ Α.Ε.

Ύστερα από την πρόταση της Επιτροπής Διαχείρισης Πόρων για τον Κινηματογράφο, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ εγκρίνει τα ακόλουθα προγράμματα στο πλαίσιο του 1,5 %:
Πρόγραμμα Εγχώριων και Διεθνών Συμπαραγωγών, «Πρώτη Κάμερα»: Ταινία αποκλειστικά πρωτοεμφανιζόμενων σκηνοθετών, «Μικροφίλμ» ταινίες μικρού μήκους νέων δημιουργών, έτοιμες κινηματογραφικές ταινίες καθώς και project νέων παραγωγών.

Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Διαχείρισης Πόρων για τον Κινηματογράφο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ θα αποφασίζει τα τελικά ποσά χρηματοδότησης, όσο και για τον αριθμό των ταινιών που θα υποστηρίζονται από την ΕΡΤ

Η Επιτροπή Διαχείρισης Πόρων για τον Κινηματογράφο αξιολογεί κάθε έξι μήνες τις προτάσεις που κατατίθενται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Οι αξιολογήσεις των προτάσεων γίνονται σε δύο Φάσεις.

Όσοι θέλουν να πληροφορηθούν τις λεπτομέρειες, σχετικά με τα προς κατάθεση έγγραφα, τα βιογραφικά και τα άλλα κείμενα που καλούνται να καταθέσουν, προκειμένου να υποβάλουν τη δική τους πρόταση, μπορούν να διαβάσουν την αναλυτική ανακοίνωση της Επιτροπής της ΕΡΤ για τη Διαχείριση Πόρων για τον Κινηματογράφο.

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.